1 maand gratis elektrische auto
of scooter

Gratis 1 maand een elektrische deelauto voor de deur10% dalurenkorting in de treinBespaar tot wel 15% op uw mobiliteitskosten

De N279 is een belangrijke verbinding in de driehoek Den Bosch-Helmond-Eindhoven. Het traject tussen Veghel en Asten wordt daarom in de komende jaren verbouwd. En ook het vervoerssysteem wordt flink verbeterd met onder andere deelfietsen, -auto’s en scooters. Deze zijn bedoeld om voor, tijdens en na de verbouwing van de N279 reizigers slimme en schone alternatieven aan te bieden.

Mobility Mixx biedt alle werkgevers in het gebied aan om vanaf 1 januari 2020 als eerste te profiteren van deze verbeteringen. Een goed voornemen: tot 15% minder uitgeven aan mobiliteit door slimmer én schoner in te kopen. Kortom: meer efficiëntie, minder hinder!

Meer weten? Wij nemen graag contact met u op.

Meer weten?
Bel 088 527 28 50

Of laat uw gegevens hieronder achter. Wij nemen graag contact met u op. **


** Mobility Mixx gebruikt uw gegevens enkel voor communicatie over het probeeraanbod.
De gegevens worden niet gebruikt voor verdere marketingdoeleinden.
img

Over Mobility Mixx

Reizen zoals u dat wilt

Mobility Mixx levert al ruim 18 jaar het grootste aanbod aan vervoersmogelijkheden. U bepaalt zelf welke mix het beste past bij de doelstellingen van uw organisatie. Medewerkers kiezen vervolgens vrij uit de door u aangeboden vervoermiddelen. Zo maken we mobiliteit persoonlijk.

Eén kaart. Eén app. Eén factuur. Eén rapportage.

Onze Mixx Card biedt u toegang tot alle vervoersopties. Met de Mixx app plant en boekt u uw vervoer. Gemaakte kosten ontvangt u op één overzichtelijke factuur. Managementrapportages geven u exact inzicht in het reisgedrag, afgelegde kilometers, reiskosten en de CO2-emissies. Bij vragen zijn wij altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Het aanbieden van nieuwe mobiliteitsdiensten is onderdeel van het programma SmartwayZ.NL. SmartwayZ.NL is een innovatief mobiliteitsprogramma waarin het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, de provincies Noord-Brabant en Limburg, diverse gemeenten, bedrijven en kennisinstellingen samen werken aan het vlotste, veiligste, slimste en meest robuuste mobiliteitsnetwerk van Nederland. Voor de reis van vandaag en de wereld van morgen. SmartwayZ.NL bestaat uit acht samenhangende deelopgaven en richt zich op de corridor Breda-Venlo (A58, A2, A67), de A2 Weert-Eindhoven, de N279 Veghel-Asten en Zuidoost-Brabant. Het programma heeft een looptijd tot 2026.